Air Mempunyai Ingatan

Air mempunyai Ingatan

Air bukan sekadar hidup, ia mempunyai daya ingatan !!!

Oleh kerana ciri yang istimewa ini, semua air minum manjadi sakit & merosot, walaupun air bersih dan ditapis.  Itulah sebabnya mengapa 3/4 orang mengalami dehidrasi secara kronik kerana  mereka tidak minum air yang mencukupi, kelompok air yang terlalu besar dan structur air yang tidak teratur.  Dengan itu, air minum mereka tidak dapat menyokong  metabolisme sel-sel dengan sempurna.  Dehidrasi sel-sel badan ditambahkan dengan tahap tekanan oksidatif yang tinggi menyebabkan keradangan kronik dan punca segala penyakit degeneratif!

WHO menyatakan bahawa air yang baik mestilah di bawah NMR100Hz. Air hidup di kampung-kampung panjang umur adalah diantara 70-80Hz. Tetapi Air VWA® mempunyai air hidup yang paling serupa dengan sel-sel badan pada 57Hz!

Sistem Air Fungsional Selular VWA® memberikan sifat antioksidan terkuat, hidrogen terlarut tertinggi> 1700ppb dan -ORP 988mV ++. Merupakan satu-satunya system yang sempurna dengan tenaga resonan yang dapat mengembalikan air mati serta air degeneratif ke air hidup bertenaga bio tinggi 57hz, untuk diserapi oleh sel-sel dalam 30 saat !!! Ia diluluskan sebagai alat perubatan oleh Korea FDA (KFDA 2131) dan dinobatkan sebagai pengion air No.1 di Dunia selama 14 tahun berturut-turut dan masih dikira 🙂