Hydrogen Water Malaysia

Malaysia No.1 Water Ionizer and H2 water maker for optimum health! We have the best Hydrogen water generator, Alkaline Ionizer Water Filters Machine and Consulting Services. Natural pure hydrogen alkaline water ionizer in Malaysia.

Kenapa Pilih VWA®

Teknologi Tercanggih Demi Kesihatan Manusia

 

Air Hidrogen & Mesin Air Alkali Pengionan Terunggul Di Malaysia!

Kenali lebih lanjut mengenai air hidrogen, air alkali atau air beralkali pengionan

Cara semula jadi yang terbaik untuk memperkenalkan air hidrogen, air alkali atau air pengionan beralkali adalah melalui proses pengionan. Dilengkapi dengan teknologi pengionan yang tercanggih, pembuat air hydrogen VWA® atau sistem pengionan air alkali VWA® menapis air paip kemudian menjadikannya air antioksidan yang terkuat di Malaysia dan di rantau dunia. Air hidrogen disokong dengan banyak bukti saintifik untuk menawarkan faedah kesihatan yang menakjubkan; termasuk tekanan darah tinggi, kencing manis, kolesterol tinggi, dermatitis, arthritis, gangguan pencernaan, kebimbangan dan juga kanser. Kecekapan pengion air alkali diukur dalam potensi pengurangan pengoksidaan. VWA® menawarkan -ORP988mV dan air hidrogen melebihi 1600ppb! Ia boleh menghasilkan 8 jenis pH dari alkali kuat ke air asid, 100% bebas dari sebarang bahan kimia! Selain itu, ia juga boleh memberi tenaga dan memulihkan air mati ke dalam air hidup 57jz untuk penghidratan selular segera. Anda boleh menikmati semua faedah air hidrogen, air alkali dan air asid dalam hanya satu penapis air untuk seluruh keluarga anda!

Bagi sesiapa yang sentiasa bergerak, anda boleh mendapatkan pembuat air hidrogen mudah alih yang terbaik untuk menikmati air hidrogen yang stabil, selamat & kaya di mana –mana saja dengan VWA® h2Cap . Ia menukarkan air minuman biasa atau air botol ke dalam air yang larutan hidrogen yang melebihi 1000ppb, 100% tanpa ozon!